به هر کودک یک لپ تاپ افغانستان

وبلاگ رسمی دری سازمان غیر منفعتی <<به هر کودک یک لپتاپ افغانستان>> One Laptop Per Child Afghanistan

به هر کودک یک لپ تاپ افغانستان

وبلاگ رسمی دری سازمان غیر منفعتی <<به هر کودک یک لپتاپ افغانستان>> One Laptop Per Child Afghanistan

اولین پروژه عملی به هر کودک یک لپ تاپ

امروز اولین پروژه عملی به هر کودک یک لپ تاپ در موقعیت پیربداهی شهر راولپندی پاکستان در مکتب بعد از وقت افغانی بنام اطلس پبلک سکول بساعت ۳ بجه عصر بوقت پاکستان شروع و عملی گردید. دکتر حبیب مع تیم همکار خود شامل سلمان منهاس٬ وقاص ناصر طور٬ اینجانب صهیب عبیدی٬ عثمان منصور انصاری و عبدالناصر ساعت ۳ بجه از دانشگاه بین المللی اسلامی اسلام آباد٬ دفتر ساحوی سازمان غیر منفعتی ((به هر کودک یک لپ تاپ)) همراه با ۳۰ عدد ایکس او های ورژن بی دو و ۲ عدد ایکس او های ورژن جدیدتر بی چهار عازم آن مکتب که قبلاْ اراده عملی سازی پروژه در آن گرفته شده بود٬ شدند.

بعد از رسیدن به آن مکتب و تعارف با مدیر ٬ استادان و شاگردان که از صنف اول الی ششم بودند٬ دکتر حبیب شروع به ارائه یک نمایش و تعارف این پروزه و لپ تاپ ها نمودند. قبل از همه تلاوت سوره مبارکه الفاتحه را در یکی از ایکس او ها اجراء نمودند که همه با بسیار تعجب و خوشحالی بدان گوش میدادند. بعدا دکتر یک تقدیم کوتاه نیم ساعته در مورد کارکرد این لپ تاپ ها عملا به شاگردان و استادان دادند و همچنان به سوالات شاگردان نیز پاسخ میدادند. دکتر برایشان وعده داد چون این پروژه یک پروژه ابتدایی و امتحانی هست و با کامیابی آن ما امیدهای زیادی بسته ایم٬ بعد از دو ماه ما نتایج این پروژه را برآورد خواهیم کرد و همچنان از مستفیدین این لپ تاپ ها که شاگردان و استادان اند٬ ازشان در آخر پروژه امتحانی نیز گرفته خواهد شد و برای کسانی که نمرات عالی یعنی اول٬ دوم و سوم شده باشند٬ یک یک لپ تاپ داده خواهد شد.

برای تعلیم دادن آنها چون اکثریت شاگردان پشتو زبان بودند٬ مسئول بخش پشتو عثمان منصور را مسئول تدریس و رهنمایی آنها مقرر نمودند و صهیب عبیدی را همکار آنها برای دری زبانان مقرر نمودند. آنها روز های جفت هفته (شنبه٬ دوشنبه و چهار شنبه) را برای آنها تعیین نمودند.

دکتر حبیب ازین پروژه بسیار اظهار خورسندی و اطمینان میکند و امیدوار هستند که در آینده پروژه های ما با کامیابی های روبرو شوند.

در ضمن شاگردان و استادان سوالاتی نیز داشتند و همچنان بسیار ابراز خوشحالی و متحرک بودند.

در آخر برنامه به شاگردان صنوف ششم و پنجم که جمله ۱۹ شاگرد بودند و ۸ معلم آن مکتب لپ تاپ ها داده شد و از همه تقاضا گردید تا اینرا یاد بگیرند و همچنان از آن حفاظت هم نمایند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد